Exhibition – Gallery Ateneo de Valencia, Spain 2009

2009-02-25-en-20-min-donacion-ateneo-mercantl-valencia-2%ef%80%a1


Vila Web EUROPA PRESS – L’artista alemanya Birgitta Elbers exposa els seus últimes creacions “salvatges” en a l’Ateneu de València (2009):http://www.vilaweb.cat/ep/ultima-hora/3546027/20090223/lartista-alemanya-birgitta-elbers-exposa-seus-ultimes-creacions-salvatges-lateneu-valencia.html

L’artista alemanya Birgitta Elbers exposa els seus últimes creacions “salvatges” en a l’Ateneu de València

12:1923.02.2009

VALÈNCIA, 23 (EUROPA PRESS)

L’artista alemanya Birgitta Elbers (Rees, 1962) exposarà a partir de demà i fins al pròxim 6 de març a l’Ateneu Mercantil de València la mostra ‘Wild things’ (salvatges), que reunix les seues últimes creacions en acrílic i quadres de tècnica mixta sobre fusta amb filferro, han informat hui fonts de l’entitat cultural.

Read more

Elbers va estudiar a la Facultat d’Arnhem, Holanda, de 1984 a 1986, i després ha conclòs els seus estudis a la Facultat de Belles Arts de València (1987-1989), ciutat on residix des de 2003. Ha exposat a Alemanya (Museu Haus Koekoek, Kleve), Àustria (Col·lectiva en Kuenburg), Holanda (Veendaal), el Japó (Galeria Ginza Towa, Tòquio), la Xina (Art Fair, Xangai) i els Estats Units (Art Mercury Gallery Chelsea, Nova York).

A més, a València, ha mostrat anteriorment la seva obra en les galeries Estudi, Orient + Occident i Al Lucin Art, així com l’Hotel Les Arenes, han indicat les mateixes fonts.


Diario Crítico Comunidada Valenciana – La artista alemana Birgitta Elbers expone sus íltimas creaciones en el Ateneo (2009):http://www.diariocriticocv.com/noticias/la/artista/alemana/birgitta/elbers/expone/sus/ulktimas/creaciones/en/el/ateneo/not288240.html